Pitchar på Venture Arena

Venture ArenaUnder tisdagskvällen fick jag tillsammans med 28 andra företagare presentera min affärsidé för de över 400 besökarna.

Venture Arena är en mötesplats för att matcha företag med entreprenörer. Det går ut på att man får 10 minuter på scenen. Först gör man en hiss-pitch (kort presentation) på 1 min. Efter det kopplar man in sin datorn och de som inte är intresserade har möjlighet att gå. Sedan får man göra en längre presentation på 7 minuter och då även visa ett bildspel. När alla företagen presenterat är det dags för mingel, för att se om nya kontakter kan knytas med tanke på vad för behov de olika företagen har.

Som stöd under kvällen hade jag Angelica från Affärshögskolan, som ska vara min praktikant till våren. Det ser jag fram emot!

Så hur gick det för mig under kvällen? Förutom ett litet tekniskt missöde under presentationen är jag mycket nöjd med kvällen. Det blev många trevliga samtal och en hel del positiv feedback på min idé.