Vinnare av INKA-priset

prisutdelning

Under Vecka 45 fick jag ta emot INKA-priset för min idé kring villduvetamer.nu. INKA står för Innovation, Närhet, Kompetens och Ambition, och priset utlystes för att stimulera innovationskraft och nya idéer inom kommun och landsting. De som stod bakom priset var FoU-enheten, kommunerna i Östergötland och Hälsans nya verktyg.

Prisutdelningen skedde på Mjärdevi Center, under en galakväll som en del av innovationsveckan Vecka 45. Konferencier och utdelare av priset var komikern Karin Adelsköld. Utöver blommor och ett fint diplom, fick jag även en prissumma på 20 000 kronor.

Att vinna INKA-priset betyder mycket för mig. Det är en bekräftelse på att fler tror på min idé, vilket är en härlig känsla. Prissumman kommer hjälpa mig att fortsätta arbeta vidare med min idé.

Vill du läsa mer kan du klicka på nedanstående länkar:

Årets INKA-pris går till utbildningsportal om ADHD

INKA-priset till psykologen Jessica Larsson